Camilla Runberg

The Women In Red

The Women In Red – The Lady In Red. Det har gjorts ett antal låtar och filmer med samma tema. De senaste åren har det blivit lite rött i garderoben och i våras slog jag till på denna klänning som jag har fått användning för på några fester. Gillar du rött?

Sommaren löper på och det fantastiska vädret fortsätter. Det har blivit många härliga grillkvällar och en hel del dopp. Mycket fotboll för några i familjen har det också blivit. Jag tyckte det var väldigt roligt att titta när Sverige spelade och när vi såg matchen i Spanien tillsammans med en mängd fotbollsglada svenskar och i lördags hade vi gäster som vi tittade på matcherna tillsammans med.

Jag har på mig klänning från J.Crew (läs mer och köp här), örhängen från Ioaku, Skor från Stories (liknande här, prisvärda och sköna) och aftonväska från Jimmy Choo.

The Women In Red

Foto Malin Göransson

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander

Sommarfest på Restaurang Art

Förhandsvisning filmen Whitney

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

Summer Fave Products

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.