Camilla Runberg

Filminspelning med författaren Eva Sanner inför boklansering av Naturens Hemlighet

Filminspelning med författaren Eva Sanner inför boklansering av Naturens Hemlighet

I augusti släpper Eva Sanner en ny bok om naturens betydelse för vår hälsa. Boken heter Naturens hemlighet – återfinn din plats i det stora sammanhanget och ges ut av förlaget Bladh by Bladh. Bokförlaget Bladh by Bladh är en av mina uppdragsgivare.

Att vara ute i naturen och tillbringa tid i skog och mark har en avgörande betydelse för vårt välbefinnande. Förutom bättre hälsa, färre depressionssymtom, större lugn, snabbare tillfrisknande med flera direkt mätbara effekter, så har också ett regelbundet möte med naturen en stor betydelse för oss på det existentiella planet.

En ny gren inom psykologin kallad ekopsykologi sätter människan i relation till naturen omkring henne och ser denna relation som en resurs, inte bara för människors välbefinnande, men också förstås för planetens framtid.

I slutet av varje kapitel finns förslag på övningar inspirerade av mindfulness. Lyssna till ljud, följ ett spår, hitta en egen plats, finn det du tycker är vackert och så vidare. Det var exempel på dessa övningar som vi spelade in och filmklippen kommer vi lägga upp på Youtube samt använda i de sociala kanalerna Facebook, LinkedIn och Instagram.

Eva Sanner är journalist inom området hälsa och personlig utveckling sedan mer än tjugo år, bland annat som redaktionschef för tidningen Hälsa. Hon har gett ut flera väl mottagna böcker i olika ämnen, framför allt kärlek och intimitet, som ”Passionskoden”(Bladh by Bladh), ”Kåt, glad och tacksam”och ”Kärlek – en handbok” (Bonniers). Hon är diplomerad psykosyntesterapeut och har lång erfarenhet av terapi med individer, par och grupper samt en ettårig utbildning i ekopsykologi.

Behöver du eller ditt företag också hjälp med PR och digital marknadsföring är du varmt välkommen att maila mig på [email protected]

Filminspelning med författaren Eva Sanner inför boklansering av Naturens Hemlighet

Foto Malin Göransson

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

The Women In Red

Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander

Sommarfest på Restaurang Art

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

Summer Fave Products

  1. […] Filminspelning med författaren Eva Sanner inför boklansering av Naturens Hemlighet […]

  2. […] Filminspelning med författaren Eva Sanner inför boklansering av Naturens Hemlighet […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.