Living a Style

Melange De Luxe

Titta in i en av mina favorit butiker i Köpenhamn. Melange de Luxe drivs av en vän till mig, Christoph. Hans butik har genomgått en liten förvandling, provrum har byggts om, nytt golv i skimrande guld, nya klädstänger, ny inredning och ny lampa i taket men den coola leopardfåtöljen står kvar som ett signum. Snygga skjutdörrar har byggts på plats och lite mer inredning har köpts in.

Söta Morth finns alltid på plats. 

Kenzina väskor hittar ni även här. Ni har sett dom på mig och alla är dom olika så hittar du en som du gillar så får du passa på.

Så mycket fint och udda som du inte hittar nån annanstans. Många utav plaggen finns bara i en stl vilket gör att du blir ganska ensam om dina handplockade plagg.

Många fina Kimonos i olika märken och prisklasser. Här hittar ni även Kimono från Tales of Rebels. Jag har en i leopard som ni ser i inlägget innan.

Nagellack i fina färger från Smith and Cult.

Som vanligt tar jag alltid en spegelselfie och alltid så lyckas han stå och lura i bakgrunden…hehe. Godingen!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.