Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej på er alla fina! Efter intensiva och roliga dagar i Köpenhamn så ska jag nu sammanfatta det bästa från veckan som gått.

1.

VECKANS ACCESSOARER… är så glad för mina initial väskor från HA Design. Även det blå armbandet från Bottega Veneta är nytt.

2.

VECKANS PLAGG… spetskjolen från Provrummet.se. Här bär jag den nerdressad med en sliten t-shirt.

3.

 

VECKANS HAPPENING… mode mässan i Köpenhamn.  Jag var inne alla tre dagarna och det var superkul som vanligt. Nu längtar man till nästa vår och sommar. Håll kvar alla rosa och röda plagg ni har i garderoben för det kommer så mycket färg! Speciellt just alla rosa och röda toner. Det känns som att färgen kommer smygandes in redan nu i höst.

Thomas Falkenstedt som är min partner in Crime på mässorna var så klart på plats och vi fick en dag tillsammans denna gången. Vi var så bokade och på olika ställen att vi inte fick ihop mera tid. Här med en bloggare från Amsterdam, Laurens Van Gent.

Härligt mingel Event i Ioaku och Frontrow Livings monter som sen avslutades med middag.

Älskar alla  fina blomsterdekorationer. Här på Denim Hunter.

4.

VECKANS LOOK … ni gillade denna looken jag hade första dagen på mässan. Grön kappa från nya höstkollektionen, Coster Copenhagen. Svart byxa Frontrow Living och top från Karen by Simonsen.

5.

VECKANS NYA….så glad för dessa nya skinnleggings från Frontrow Living. Denna säsong med zip nertill och med fickor.

Önskar er alla en underbar helg. Själv har jag en massa planering att göra inför nästa vecka. Kram på er!

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.