Living a Style

Svarta Nyheter

Som ni säkert sett så här jag varit en snabb vända i Stockholm. Mannen skulle upp på några möten och jag passade på att följa med fastän jag har fullt upp här…men men…jag kände att jag inte varit uppe på länge och ville verkligen träffa så många.

Hade en helkväll med min fantastiska Kny…. alltså Katarina Nyman Lingerie. Och som vanligt så hittar man så mycket fint i hennes butik/showroom.  Jag blev med denna långa svarta kappan. Hur fin ??? Och varm…love på den!

Även den mönstrade blusen är från hennes kollektion. Ser ni min nya svarta väska??? Den komner från Veronica Virta och jag föll för den direkt. Bra storlek och perfekt med en lång rem som gör att du kan ha den tvärs över.

Här ser ni båda mina nya Svarta! Yayyyy… Happy!

Skinnleggingsen är från Frontrow Living och svarta mocka boots från Flattered. Perfekt outfit att springa omkring på alla möten i.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.