Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej nya härliga vecka!

Jag har inte riktigt kommit i fas med mig själv ännu, nu när jag är hemma. Tycker veckan bara försvann i ett nafs och det känns fortfarande som att jag bara är ledig från jobbet.  Konstig känsla…

1.

VECKANS LOOK… ni gillade denna look från Frontrow Living bäst. Fina toner ihop tycker jag.

2.

VECKANS PLAGG… ännu en klänning i leo. Denna är från Culture…man kan inte få för många…. Tycker att den är extra kul då den har de gröna machetterna.

3.

VECKANS ACCESSOAR …ny scarf från Kueen. Älskar den och dom färgerna som är på. Ser ni den fina syrenlila? Den är ljuvlig!

4.

VECKANS SMYCKEN… Hur fina är inte dessa armband? Dom är vändbara så man får två färger i ett.  Dom kommer från Les Georgettes. Man tar alltså av det färgade bandet och vänder på det så är det en annan färg på. Två i ett! Eller tre…för man kan ha dom utan bandet med. Boom på den!

5.

VECKANS HAPPENING… jag är med i tidningen Tara. Det är ett reportage om vem man ska följa och ha koll på när det gäller mode, skönhet, inredning och annat fint. Massor med fina Bloggar och Instagramsidor. Så fint att jag fick vara med, fin text och två bilder med. Tack snälla Tara.

Önskar er en den helg. Jag har en middag med grannarna till helgen att se framemot.

Måste bara visa hur jag matchade ihop klänningen gröna detaljer med mina gröna skor från Zara. Blandade armband… det gröna är från Hermes.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.