Living a Style

Red Love

Jag har haft många färger på mina skinnjackor men aldrig en röd. Nu har jag en cool model som är designad av Efva Attlig för Jofama. Jag älskar hennes stil och när jag såg modellen så kändes det bara så rätt. Den heter Woodstock så kika in på Jofamas hemsida och se hela kollektionen som Efva Attling designat.

Modellen påminner om en jeansjacka. Rak och enkel i mjukaste skinn. Den röda färgen är helt rätt också.

Den fina toppen som man ser lite av är från Hunkøn. slippers från Gucci.

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.