Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

En solig och stormig vecka har vi haft här nere i södern… och det fortsätter att blåsa även idag, fredag. I trädgården har vissa av mina stora krukor vält, ja ni fattar hur det blåser då….rena stormen. Vi trotsar vädret och klär oss vårigt och glatt istället.

1. VECKANS LOOK… blev utan tvekan den rosa, från topp till tå med vitt som detalj till. den rosa kostymen kommer från Culture och färgen stämde så fint överens med linnet från Karmamia. Fantastisk respons på Instagram!

2. VECKANS PLAGG… det ska ju vara en trench och här är min. Dem kommer från Cape Sweden och här får du även se det nya halsbandet från IOAKU. Den grå tonen på stenen är sååå fin. Skjorta Coster Copenhagen och byxa från Denim Hunter.

3.VECKANS ACCESSOAR…blandade armband från Caroline Svedbom.

4. VECKANS NYA… klänning i skön model från Bluecostore.se

5. VECKANS HAPPENINGS… sköna möten med sköna brudar på MJ´S i Malmö. Jag hade middag med Ewa Home, ni kommer inom kort få en inblick i vad det är och ska fortsätta vår utveckling denna helgen.

Önskar er en underbar helg och jag håller tummarna för att stormen ska avta så vi kan sitta ute och dricka kaffe, eller varför inte lite vin…kram på er!

4 Kommentarer

Å så snygg kostym. Letar febrilt efter den på nätet men utan framgång. Var har du köpt din?

Svara

hej, den är från Culture, och färgen är bara magisk. fin dag på dig,Eddie

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.