Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej fredag och Veckans lista! Jag hann inte riktigt med förra veckan men nu så kommer det en sammanfattning med det bästa av det bästa.

1. VECKANS PLAGG… dessa nya shorts från Veronica Virta som jag redan haft på mig massor av gånger. Love på dom! Och även hatten, för den har varit med mycket den senaste tiden den med.

2. VECKANS ACCESSOAR… utan tvekan denna boj från Moët.  Jag har haft den i poolen och den här varit med på båten. Bästa accessoareren! Finns på Bluecostore. Använd min rabattkod när du shoppar så får du 20%EDDIEBLUE

3. VECKANS LOOK… detta röda set från Provrummet.se.  Älskar rött! Och det gjorde ni med.

4. VECKANS NYA… ny blå klänning från Karmamia. Ljuvlig blå färg! Detta är en klänning du kan klä upp och klä ner. Här har jag bara sandaler till och är hur bekväm som helst.

5. VECKANS HAPPENING…min underbara son fyllde 21 år och vi var i Stockholm just då så han firades där.

För att jag hoppade över förra veckan så ska ni en liten bonus och det är… VECKANS FYND… ser ni örhängena? Ja, dom är ju inte svåra att missa…hehe…dom kommer från Zara och kostar 99 kr. Så skynda att fynda!

Fin helg på er och vi håller tummarna för att Sverige vinner!

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.