Living a Style

Fukt boost

Fukt kan man inte få för mycket av och detta har jag tjatat länge om….ja, jag vet. Men är man som jag lite yt torr så krävs det att man håller  fuktbalansen i schack. Som ni säkert såg så var jag på Krämhudvårdsstudio på en ansiktsbehandling och den ska jag berätta mera om.

Ni har sett att jag alltid kompletterat mina Guinot produkter på Krämhudvårdsstudio och nu så tänkte jag ta steget lite längre och göra dels en grundlig djuprengöring och fuktboosta huden ordentligt. Jag fastnade just för det att dom gör skräddarsydda ansiktsbehandlingar, just för din hy, vilket gör att man får det bästa av det bästa utan att sakna något. Det heter ”hudterapeutens val”. 

Redo för action och behandlingen som är perfekt för min hud just nu och detta väljer då min hudterapeut nu när hon har kikat på huden och ser vad den behöver. Så du behöver alltså inte bestämma dig för vad du vill göra förrän dom kikat på din hud och ger dig det bästa rådet just för dig.

Vi började med en djupgående peeling som rengör på djupet och lyfter bort dom döda hudcellerna, man kan jämföra det med en liten dammsugare som suger upp all smuts och död hud. Inget som gör ont eller så. Den heter diamantslipen och jag bara älskar namnet på den!

Efter det så fick jag en för mig anpassad fukt gelé som lades över hela ansiktet och halsen. Den slussades sedan in i huden med hjälp av jonisering. Det ser du på bilden undertill.

 

Därefter ännu mera fukt…

Just denna kombinationen var helt fantastisk för mig och jag fick den fukt boost jag behövde och känner mig mycket fräschare i huden och betydligt renare och mjukare. Detta gör ju också att om du är ute i solen så blir brännan finare och jämnare.

Kompletterade med nya produkter.

Från vänster ser du fuktkrämen som du både kan ha på dagen och på natten. Jag har haft den innan och vet att den fungerar jättebra på mig. Den med grön text är ett serum och bakom den står ögonkrämen. Längst ut till höger har du fuktmasken som man inte kan vara utan och den har jag kompletterat flera gånger så den har ni sett förut.

Jag är supernöjd med min behandling och vill du som jag ha en skräddarsydd ansiktsbehandling så kika på den här…                  http://kram-hudvardsstudio.se/ansiktsbehandling-ospecificerad/

Här kan du läsa mer om jonisering…   http://kram-hudvardsstudio.se/specialbehandlingar/

Kräm Hudvårdsstudio hittar ni i Malmö på Själbodgatan 2A. Tel.nr 040160000

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.