Husfrun i Toscana

Litet oväntat tips från Gucci

Häromdagen gick jag förbi Gucci Museet i Florens, jag har besökt det tidigare och det är ganska trevligt, vurmar ni för  detta modehus  bör ni naturligtvis inte missa det. Nu var jag dock  inte intresserad av museet, utan behövde köpa en present och tänkte  att varför inte kolla in deras lilla “gift shop” ?  Där finns nämligen de här vackra  antecknings/ skissblocken  i tre olika storlekar, i olika  tryck från Gucci´s 60-tals kollektioner. Inte precis billiga, men snygga och lite annorlunda. En bra present, helt enkelt!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.