Husfrun i Toscana

Mitt strå till stacken

Det är tydligen väldigt inne nu, med en  chic Panier på armen ( om man nu inte vill kalla det stråväska). Eftersom det fanns en uppsjö av lockande modeller  när vi senast var vid havet upptäckte jag att jag var absolut  tvungen att  införskaffa en. Den är försedd med praktiska handtag samt mina  initialer så att jag inte tappar bort den  när jag är på stranden…

Min väska inhandlades på toscanska kusten hos La Tana del Pirata  (dit man egentligen inte alls går för att köpa strandväskor utan för att spisa utmärkt fisk!). Damen som ligger bakom printen på väskorna hittar man på Instagram med kontot lepanierdimichelle .

Lepanierdemichelle

J.O. Inte O.J ( som Simpson). Nu väntar den här på att åka till Sardinien!

 

1 Comment

Så snygg, vill oxå ha en 🙂

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.