Husfrun i Toscana

Pfft

Nu mina vänner skall ni få höra vad för intressanta saker jag har varit med om den här måndagen. Sedan en tid tillbaka har mitt ena bakdäck på bilen “luftat” sig och jag blev informerad om att det var ventilen som skulle bytas. Idag  fick jag dock ta och packa iväg  mig snabbt till gummiverkstaden eftersom däcket var helt platt, och efter att däck-killen letat och letat i evigheter om det kunde vara något litet hål- då hittade vi det! Ett  sylvasst strå från ett PIGGSVIN  var boven! Tänka sig, det trodde vi inte när vi stod där och trodde vi skulle hitta en spik eller något liknande! Jag har  inte  kört över några piggsvin, djuret har gått runt och tappat lite piggar här och var, tydligen. Man hittar faktiskt sådana ibland, de ser ut som pinnar från ett plockepinnspel.  Detta spännande har alltså hänt i Toscana idag. Over and out.

SparaSpara

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.