Husfrun i Toscana

Söndagspizzan

Här händer det ganska ofta att vi svänger ihop en pizza på söndagskvällen. Himla gott, tycker vi alla. Matilde gillar den här, med mozzarella, skinka & parmesanost (som läggs på i sista minuten). Leo vill ha sin pizza med stark salami, jag med en massa kapris och körsbärstomater medan maken vill ha sardeller och oliver. Just ikväll efter att jag och en väninna sett filmen Ladybird (bra) , var det extra gott att komma hem till en nybakad pizza . I regel gör jag degen och maken resten, jag får aldrig till det lika bra på slutet!

 

 

SparaSpara

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.