Husfrun i Toscana

Happy wife..

..Happy husband & happy kids – ja, vi var sannerligen alla väldigt glada, när vi i lugn takt tog oss runt vid Gardasjön förra helgen.

Först och främst så var det varmt och skönt. Och det tackar man ju för. Att gå runt i kortärmat har Leonardo väntat på sedan julafton. Alla var vi entusiastiska och det vet man, att entusiasm smittar av sig! Ungarna var alldeles till sig inför besöket på Gardaland, jag var överlycklig att äntligen komma tillbaka till “mina gamla trakter” och min man… ja han var väl nöjd att köra runt med oss!! Barnen fick sig en rejäl dos av lek ( och lite skräck)  på Gardaland, och när vi tyckte det var lagom att dra oss därifrån var de väldigt nöjda så det var inga problem att lämna. Tack gode för det. Jag är ingen fantast av lekland, men som alla andra goda mödrar lät jag inte det skina igenom.. Efter Gardaland blev det några turer längs med sjön, jag föreslog en aperitif vid magiska Punta San Vigilio och det tyckte maken var en utmärkt idé, då äntligen  kunde han slappna av efter en påtvingad tur i det som här kallas montagne russe !

På väg ner till sjön via den lilla vackra stenlagda gränden vid Punta San Vigilio

Vad för vackert som döljer sig här bakom, det kräver ett eget inlägg !

..Man kan beställa in en sån här -Spritz Aperol, och beundra det vackra.

SparaSpara

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.