More is more

#metoo. Ny Veckans bläcka!

Det är självklart att vi ägnar en stor del av podden denna vecka åt detta sjuka som på något sätt visat sig vara så normaliserat att nästan alla man känner varit med om det. Vi pratar om egna erfarenheter och på det stora hela – vad kan vi göra? Och hörrni – NU händer det! Det är nu det förändras! Våra barn kommer inte ha det såhär! For sure! puss

1 Comment

Älskar podden, och detta avsnitt var så VIKTIGT och bra. Mitt i allt viktigt och skrämmande höll jag förvörigt på att skratta ihjäl mig ang er tapetsering. Det var det SJUKASTE jag hört, som Jennie brukar säga 😉 Kram Linn

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.