More is more

Ellies rum!

Idag fick Ellie flytta in i sitt första egna rum! Det kändes som att hon tyckte att det här rummet var väldigt fint! Det är alltså killarnas rum som vi tapetserat om i en helt fantastisk mural-tapet från Lee Jofa, designad av Aerin Lauder. Dröm-rum!Caesar hittade sina och Harrys gamla barn-böcker i hyllorna. Den som spar han har.

Ellie sover i Caesars gamla spjälsäng, jag hittade det roliga lilla piedestal-bordet i en antik-affär i Studio City med Cissan en gång. Och den lilla soffan är den där superbraiga co-sleeper sängen Troll från Sverige. Som man alltså kan ta av hjulen på och göra till en soffa. Mycket poppis. Ellie började genast sätta upp djuren där. Och så lyssnade vi på julsånger i en bok från moster Ulrika.

5 Comments

Så fint!!! Älskar tapeten

Post a Reply

OMG så fint,, Ellie och rummet <3

Post a Reply

Vilket underbart rum, såååå fint ♡

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.