More is more

Middag med vänner!

Pernilla och Lotta som tog familjer och pick och pack, och flyttade hem till Sverige somras – kom tillbaka till stan i helgen. Och i fredags ordnade Issa och Filip med härlig middag uppe hos sig. Tema Oktober-fest!  Så himla mysigt och trevligt! 

1 Comment

Nu blir jag som en annan utlandssvensk så himla nyfiken, kan du inte berätta hur dom upplevt flytten so far? Är dom nöjda? Känns det rätt eller saknar dom L.A? Vi sa länge att vi skulle flytta till Sverige när det var dags för barnen att börja skolan men nu har den äldsta redan gått två år i skolan här på Nya Zeeland och mellantjejen börjar efter jul. Så jag gissar att vi blir kvar ett tag till! Kanske för alltid? Usch jag avskyr dom orden, blir typ tårögd bara jag säger dem. Lyssnade på ett av era poddavsnitt när ni pratade om just detta, att grejen med två “hemländer” är att man alltid saknar någon eller något. Fast det finns ju otroligt många fördelar också! Två familjer, många vänner, två språk, kulturer etc. Det blir spännande att se var ens barn väljer att bosätta sej… Tack för en bra blogg och underbar podd!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.