More is more

Några dagar i April

Var med om något läskigt i fredags… och har tagit det lugnt sedan dess. Poolside med mamma här ovanför. Jag och Jennie åt en mysig middag på Little Dom´s i torsdags.

Så stolt över Jennie som rott sitt drömprojekt i land! Gå in på Moreno California och klicka hem finaste doftljusen. Fredagen spenderade jag på akuten! Vi får se om jag pratar om vad som hände i podden kanske. Inte kul. Men jag mår bra nu! Och det var inget allvarligt, blev bara väldigt rädd, man skrämmer ju lätt upp sig själv.

Tacksammast i universum för mina tre små fina underverk!Och inte att förglömma – den här lilla göbbisen.

Yoga-boys.

5 Comments

Vad som än hände,stor Kram på dig Karin ❤️

Post a Reply

Hej Karin,
Jag vet att ni pratat om att ha en LA special, men tänkte be om lite boende tips redan nu.
Vi kommer åka till Cali 4veckor i höst. Vi kommer troligen hyra lägenhet i San Diego i 2v, sedan köra några dagar i Palm Springs (vart ska vi bo där?) och sedan vill vi gärna hyra nåt i LA. Men vart? Vi åker med två barn som då är 3år respektive 9mån. Vill helst bo så man kan promenera eller bara ha en kort biltur till restauranger. (Malibu? Santa Monica? Venice?)
Tack snälla!

Mathilda

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.