More is more

Dresscodes…

Henrik och jag var medbjudna på en awards-show arrangerad av LAPD i helgen… Kul, roligt att gå på något där hela stans poliser skulle medverka. Dresscoden var Business attire. Tycker alltid att dresscodes är lite av ett mysterium och måste alltid dubbelkolla vad de betyder.Jag tyckte att det här borde funkat, men ändrade mig i sista sekund såklart!
Jag känner nog ingen som har så svårt att fatta beslut som jag själv. Det här var ju precis innan jag bytte klänning, och samtidigt precis efter att jag torkat bort det röda läppstiftet, och bytt skor. Ja ni fattar ju… för att det inte ska bli för många såna här byten är min strategi att klä på mig så sent som möjligt. Ju längre tid jag har, desto fler byten.  Såhär blev det i alla fall – plus det röda läppstiftet som åkte på igen i taxin. Thank God. Det är alltid rätt med rött läppstift. Under galan hedrades LAPD:s reservofficerare. Och Michael Connelly och Titus Welliwer mottog ett pris.

Michael med sin fru Linda. Och Titus med sin fru Jose, och dottern Cora. Så kul kväll!

4 Comments

Jättesnygg i den svarta klänningen och läppstiftet!

Post a Reply

Så fin Karin! Både i den svarta & den blommiga! Läppstiftet var pricken över i:et! Grymt snygg morsa på vift.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.