More is more

Blandade pics… igen!

Här kommer en liten sammanställning från veckan! Hur snabbt kan tiden gå egentligen? Det känns som veckorna börjar på måndag, och sen blinkar jag, och så har det blivit fredag. Bara ett par veckor kvar tills vi åker till Sverige, och tiden stannar aldrig. Lev i nuet! Hon är bra på det. Och att få mig att göra det med! Leva i nuet alltså…

Harry hade science fair på sin skola, och presenterade ett jobb han sysslat med hela våren. Att samla bakterier och sen reda ut huruvida middleschool-eleverna är mindre eller mer smutsiga än the highschoolers. Vilka var värst tror ni?Vi var med Sunnie, Grant och deras barn i Koreatown och åt på Quarters – en grymt bra Korean BBQ restaurang. Jag kan varmt rekommendera!

Noah och Caesar har gått i samma klass sen de var 3 år gamla!Och här har vi lillasyster Honor. Så gullig!

Ellie fick testa sockervadd för första gången. Hon tyckte det var lite läskigt! Jag instämmer.Det har poddats!

Och här gör vi det alla tror att vi gör hela dagarna när de andra är på kontor och skola! Myser i Harrys säng…Harry hade formal Friday på sin skola, och var så snygg i sin kostym. Buster kör extra fluffig style…

4 Comments

Hej Karin,har du glomt att lagga ut avsnitt 157 “Drama igen “ ?

Post a Reply

Älskar blandade pics inläggen! Tack för en härlig och rolig blogg! Och podd! Sluta aldrig!
Hälsningar från Göteborg ☀️

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.