More is more

Mors Dag och Min förlossningsväska!

Jag är så otroligt tacksam över att jag haft säkra förlossningar med fantastisk sjukvård – både i Sverige och här i USA…

Inför mors dag har Läkarmissionen en kampanj där du kan köpa en förlossning i morsdagspresent. Förlossningen går direkt till en kvinna i Kongo eller Tanzania som annars hade fått föda barn i sitt enkla hem, ofta på ett sopat jordgolv. Gåvan kostar bara 150 kronor men kan vara skillnaden mellan liv och död, särskilt om det uppstår komplikationer. Man swishar helt enkelt 150 kronor till 90 00 217 och kan ladda ned ett fint grattiskort här. Jag skrev om det förra året – men passar på att berätta igen… När jag var gravid med Harry fick jag komplikationer i v 27 till följd av Placenta Previa – som jag då såklart inte hade någon aning om. Harry förlöstes med planerat kejsarsnitt i v 37. Hade detta inte gjorts är jag ganska så säker på att utgången sett helt annorlunda ut. Det känns hemskt att tänka på. Men här har man nu chansen att förändra utsikterna för andra mammor och deras bebisar. Och den chansen måste man ta! 

Och för att nå ut ännu bredare och samla in mer pengar har jag och ett gäng andra kvinnor tagit fram en varsin förlossningsväska. Min väska innehåller några av de saker som jag tycker känns härliga att ta med till BB, men mycket av innehållet passar egentligen för alla. Väskorna ligger redan ute på Tradera och alla intäkter går till Läkarmissionens arbete för säkra förlossningar. Du kan vara med och buda fram till söndag 27 maj. Här hittar du min väska.

Det här är innehållet i min förlossningsväska! Gå in och buda nu!

– Kofta 100% cashmere, medium, Soft Goat
· Moisturising Shampoo, Sensai
· Balancing Hair Conditioner, Sensai
· Moisture-Rich Body Lotion, Clarins
· Instant Light Natural Lip Perfector, 01, Clarins
· Roll-On Deodorant, Clarins
· Hydra-Essentiel Cream, Clarins
· Foot Beauty Treatment Cream, Clarins
· Tofflor, 39, Birkenstock
· Vingummi med svart vinbär, Wally & Whiz
· Overall, 68 cl, Ebbe/Babyshop.se
· Fleecejacka, 56-62 cl, Mini Rodini/Babyshop.se
· Body, 56-62 cl, Joha/Babyshop.se
· Barnboken, Apoteket
· Berlock, Liteflyt av Anette Floss

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.