Stockholmsliv

Get the Blueberry lifestyle

Camilla Runberg bjöd in till frukost med Blueberry Lifestyle och dess grundare Ulrika Holm som inspirerande berättade om hur man med mat och mycket GRÖNT kan läka kroppen från bland annat inflammationer som uppstår när man äter processad mat. Jag är ganska duktig på att äta bra mat men det är klart att det slinker ner både rött kött, chips och godis då och då. Blueberry jobbar med att inspirera för en hälsosammare livsstil för kropp, själ och miljö. Hos Blueberry Lifestyle hittar du goda soothies med hög näringstäthet och du hittar nyttig och färgstark mat.

Det handlar ju som alltid om balans. Tack Camilla för en inspirerande och god frukost.


Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.