Life In Tinseltown

A Beautiful Day

We all went to the little creek a little down the hill behind the house and stood by the place where Brian’s mom’s – Nana’s – ashes had been scattered. We looked at the little animals on the water and decided the biggest one was probably her.

Vi gick ner till den lilla bäcken bakom huset där Brians mammas aska spritts några månader tidigare. Vi stod där och tittade på de små skräddarna som sprang över vattenytan och tyckte att den största, det var nog Nana. 

Then we went back to her sister’s house and spent the evening with cousins and barbecue and finally grand fireworks that we had picked up from the little place along the street. It was a beautiful day.

Sen åkte vi hem till Katie och badade och grillade med alla kusinerna och sen avslutade vi med ett hejdundrande fyrverkeri. Det var en fin dag. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.