Life In Tinseltown

Cat Love

This little tiny creature called Emmett, already much loved by our family. Actually more loved than I would ever have imagined. He’s sick and had to go to the vet this morning, we still don’t know exactly what’s wrong with him but we’re trying to figure it out. Come back home soon baby!

Nu är lilla gulle Emmett sjuk, så trött var han i morse, ville inte leka och inte äta. Men spinna det kunde han. Han spann så högt till och med, att när vi tog honom till veterinären så kunde hon inte lyssna på hans hjärta. Nu vill vi att han ska må bra snart och komma hem. 

1 Comment

Oj hoppas det inte är något allvarligt! Krya på dig lilla kisse❤️

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.