Life In Tinseltown

Pace Dinner

Mom and I took a short break from our very sick kitten-duty and drove down the hill to Pace. Are the always delicious salmon, had a glass of wine and went back home. Poor little Emmett is at least home from the hospital, but on three different meds and gets IV fluids every day. New skill learned.

Mamma och jag tog ett välbehövt avbrott från vård av sjuk kattunge, stackars lilla Emmett ligger hemma och är svårt sjuk, men vi gör vad vi kan. Åkte i alla fall ner till Pace in the Canyon och tog en bit mat. Sen hem och ta hand om sjuklingen igen.. 

This one however, is not sick!

Emily är inte sjuk i alla fall..

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.