Life In Tinseltown

Beach On Repeat

People here in LA seems to think that summer is over – well I beg to differ. It’s Sunday and it’s warm and the water is wonderful and the kids are having fun and I’m loving it extra because the beach is empty! Beautiful Santa Monica.

Sommaren är verkligen inte över här i LA, trots att det är efter Labor Day. I söndags var beachen helt underbar, lagom temperatur och vattnet var härligt – till och med jag badade. Och som grädde på moset lätt att hitta parkering och folktomt på den fina Santa Monica-stranden. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.