Life In Tinseltown

Sunday Pancakes

We went all the way over to Glendale and Americana so the boys could watch a movie. While they watched “Daddy’s Home 2” – a movie I gladly missed – mom and I enjoyed some pancakes and rose. Everyone wins!

Vi åkte hela vägen till Glendale-gallerian för att killarna ville titta på bio – närmare bestämt “Daddy’s Home 2”. Inte en film som stod högst på min lista så mamma och jag satte oss i närheten för att avnjuta lite pannkakor och ett glas rose. Härlig söndag för alla! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.