Life In Tinseltown

Sunday Cooking

My stepdad Lennart used to make this tomato sauce. It was his special, simple, easy and delicious recipe and I love making it because it’s like he’s here a little bit. Finely chop garlic, shallots and a handful basil then put in a pan with olive oil over low heat until shallots are translucent. Add a big can of nice tomatoes, or use peeled and seeded fresh ones and a little tomato paste. Salt and pepper. Let simmer for an hour or more then mix it smooth. Sometimes I put black olives in there too. Serve with pretty much anything!

Det här är ett enkelt recept som jag lärt mig av min styvpappa, han var en kung i köket, verkligen. Det känns som om han är med och lagar liksom. Hacka lök, vitlök och basilika. Fräs på låg värme i olivolja. Häll i burk- eller färska (skalade och urkärnade) tomater, tomatpure och salt och peppar och låt puttra i en timme eller mer. Passera med stavmixer. Mums. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.