Life In Tinseltown

Baby Driver

OK so I finally watched Baby Driver, directed by Edgar Wright and starring the most amazing Ansel Elgort, along with Jon Hamm and the one we’re not talking about – Kevin Spacey, among others. I loved it! And I think you will too.

Nu har jag såhär efter alla andra äntligen sett det riktigt bra filmen Baby Driver, regisserad av Edgar Wright som bland annat gjort Shaun Of The Dead. Men framför allt vill jag prata om den fantastiske unga skådisen Ansel Elgort som är en fängslande person. Se den! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.