Life In Tinseltown

Graduation!

Oh my sweet little Henry graduated from 5th grade and from Wonderland Elementary today. The most amazing school, I moved here just to be able to have my children attend. Laurel Canyon is filled with amazing people and I am so lucky I have gotten to know so many of them over the years. Six years to be precise have I walked the boys in to school and today was the last time. It is bittersweet.

Nu så var det sista gången man gick till Wonderland Elementary med sina barn, efter alla dessa år. Jag har skattat mig så lycklig över att kunna få ta den underbara familj som ju är den här skolan. Varje dag med tacksamhet har jag hejat på människor jag tycker väldigt mycket om. Vilken gåva. 

1 Comment

I am very excited for Henry. Loved all the hand shakes in the video.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.