Life In Tinseltown

Beach Sunday

Well now that it’s officially summer, we (and a million other people) thought it was a good idea to go to the beach! After some traffic and parking challenges, we finally made it to our beach spot. Swam briefly, still very cold, then had some lunch at Back On The Beach.

Ja nu när memorial day gått av stapeln så är det officiellt sommar här i USA. vi och alla andra människor i  LA åkte därför som sig bör till stranden. Trafik och jobbig parkering men det stoppade inte oss tre tappra, vi tog oss minsann till vår Santa Monica beach. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.