Life In Tinseltown

I Wish

I wish it was a little bit different, just a little bit. I wish every school was as good as the next one. I wish we didn’t have to think so much about this choice. I wish for walks for Henry and the kids in the neighborhood like I remember my walks back when, back then. Carefree just for a little bit longer.

Det här med skola i LA är ju inte en rolig sak. Vet inte hur många gånger jag sagt och tänkt att det här är väl inte som det ska. Henry ska få gå med sina träskor och sparka lite grus och prata om olika saker så att man till och med glömmer bort vad man håller på med, och så var man plötsligt där på skolgården. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.