Life In Tinseltown

Happy Place

Sometimes a happy place is all that you need, to re-group and feel balanced again. My sister have been sending me calming, peaceful, beautiful images to help me deal with a stressful situation, and it really helps! What also helps is sitting in the greenhouse in the evening with the cat and a glass of wine.

Käraste systern har skickat bilder på vackra, lugnande och stillsamma spas och hem som man kan titta på och känna att man andas lugnt igen. Så det har hjälpt i allt detta skolsökande och stressigheter – som numer är lösta! Växthuset härhemma har också hjälpt. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.