Sunday Supper

Beauty Food !

Beauty Food, är det verkligen på riktigt? Kan man äta sin skönhetsvård?
Jag enligt skönhetsjournalisten Maria Ahlgren kan man det.

Beauty Food är mat som boostar huden inifrån och ger oss det glow vi så gärna vill ha. Om detta ämne har Maria skrivit en hel bok med just namnet Beauty Food, som kom ut 2017.

Jag hyser en viss hatkärlek till böcker i kategorin “Skönhet, hälsa och kost” eftersom jag tycker att de kommer med för många pekpinnar. Ät bara grönt och skönt och gud nåde dig om du äter socker eller mjöl: då är du i princip död.

Men just pekpinnarna lyckas Maria på ett väldigt härligt sätt parera. Jag har följt Marias karriär sedan vi arbetade samtidigt på Egmont för ungefär 800 år sedan. Bland annat skrev hon under sina år i Tokyo en superhärlig blogg  som jag följde flitigt. Därför blev jag givetvis väldigt nyfiken på Marias bok när jag trillade över den på biblioteket förra veckan.

Nyfikenheten på Beauty Food gjorde mig inte besviken. Roliga texter, fina bilder och fantastiska recept. Jag är ju en sucker för asiatiskt mat och det är Beauty Food späckad med. Efter en vecka av recepttestande känner jag mig både piggare, fastare och mer glowig – så Beauty Fooden verkar onekligen göra sitt. Så fort jag får en chans kommer jag att köpa mitt eget exemplar av Beauty Food för det här är en bok jag bara måste ha hemma.

Bra jobbat Maria! (emojisar som klappar i händerna)

 

 

SparaSpara

2 Comments

Åhh vad roligt att du är tillbaka med dina härliga tips och recept. Och den där boken måste jag testa. Kram Karro

Post a Reply

Ja – den är fantastisk!
Jag återkommer till dig om den där lunchen jag så gärna vill att vi ska ta 🙂
Måste bara skola in lillstumpan här i mars, med henne omkring sig blir det inte mycket gjort 🙂

Kram så länge!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.