Titti Schultz

Författare

Det här är min vän Karolina Palutko Macéus. Hon har just släppt sin andra bok. Och hon skriver tunga grejer, den första handlade om Carnegieaffären, nu handlar den om högaktuella Fingerprints. Karolina är en grym ekonomijournalist och man man får vara lite koncentrerad när man läser de här böckerna… Fingerprint – The Story heter boken som hon skrivit tillsammans med Per Agerman.

Karolina och Per. Stora delar av boken har skrivits vid Karolinas familjs stora köksbord, en gång stal Karolinas yngste son (av tre, fattar inte hur hon får i hop vardagspusslet kan jag säga. Äldste sonen är för övrigt  musikalstjärna med ett körigt schema, han har huvudrollen i Billy Elliott, just sayin´. Jo hon har en man också, de får ligga i både herr och fru Macéus.) alla falukorvar Per fått på sin tallrik medan han var särskilt inne i något stycke i boken. Per fick nöja sig med potatisen!

Bokreleasen var i Tändstickspalatset. Fantastisk miljön, Kreuger hängde här.

Grattis Karolina och Per! Jag tycker att du är fantastisk Karolina, du imponerar alltid på mig.

Kram, Titti

 

 

2 Kommentarer

Saknar dina blogginlägg. Kom tillbaka snart.

Svara

Jag är på gång! Det har varit så mycket bara. Jag blir glad att du ”saknat” mina inlägg!! 🙂
/Titti

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.