Titti Schultz

Känner mig fin

Gjorde mig lite fin i veckan, jag fick ordning på håret igen, som vanligt med hjälp av hårgeniet Sofia Ringberger. Jag vill ju ha brunt fräscht hår och en klippning som håller formen på håret länge. Det bästa är nästan när ingen ser att jag varit hos frissan (Sofia är helt ok att jag säger ”frissan”, annars kan det vara lite känsligt. Egentligen är Sofia hårstylist och jobbar kors och tvärs över hela världen i perioder, när hon inte gör det har hon folk som köar i veckor för att få koma till henne.). När ingen ser satt jag fått håret fixat vet jag att frisyren håller jämn hög nivå! 🙂

 

Och så naglarna. Jag gör shellack med jämna mellanrum, jag går till Emma eller Frida hos Fridas Naglar i Stockholm. Helst har jag svarta, mörkblå eller mörkt röda (vinrött som nästan ser svart ut…) naglar. Eller genomskinliga. Ofta med en liten knorr. När man kör med genomskinligt lack så håller ju shellack naglarna fina hur länge som helst, då syns nämligen inte utväxten. Den här gången blev det genomskinligt med en liten mörkt grå rand (som ser svart ut här). Jag har fått mycket bra respons på den här varianten. Kul. Fräscht och skönt att slippa tänka på naglarna.

Kram från mig – ovanligt snygg. 😉

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.