Titti Schultz

På modevisning och utställning med svärmor

 

 

Det här är Ulla, det är min svärmor. Det är inte alltid man hör att folk har ”tur” med sin svärmor, det har jag! Hon är toppen!! Och det var väldigt trevligt att gå på modevisning och utställning med henne. Formgivaren Grudrun Sjödén har designat kläder och andra textilier i över 40 år, det uppmärksammades med utställning på Edsvik Konsthall i Sollentuna och modevisning. Gudrun är ju känd för sina starka färger och mönster som tar plats och hon gjorde ingen besviken.

Utställningen innehåller gamla och nya skisser av Gudrun. Exempel på hur plagg och mönster växer farm. Det ser du bland annat på översta bilden.

Många tunga namn i svensk modevärld var där, modechefen på Elle till exempel. Det är TUNGT.

Svårfotat, de var inte stilla en sekund. Jag klär mig sällan i färg men borde kanske skärpa mig för bara av att titta på de här kvinnorna med de starka färgerna – även på kläderna, gjorde mig G L A D !

Gudrun själv, inte heller stilla…

Gudruns berömda tygkassar!

En väldigt trevlig kväll som avsutades med promenad hem till Ulla, som svärmor heter, hon bor praktiskt nog i Sollentna. Och trevligt surr vid köksbordet.

Kram.

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.