Titti Schultz

Cirkus

 

Min kompis Louise skulle på maskerad med cirkustema i går och rätt outfit skulle fixas, jag hängde på och lade mig i och sedan slutade det med att Louise fick springa och leta efter mig när jag förirrade mig bland plymer, uniformer och medeltidskläder. Jag hade the time of my life!! Vi var på Independet Kostym i Frihamnen i Stockholm och där finns ALLT kan jag meddela! Stället är enormt. Massor med fina saker som donerats från Operan till exempel.

Vi lärde oss att jag har avsevärt större huvud än Louise…

Tror att jag behöver en hög svart hatt. Key word: Behöver.

Och hur gick det för Louise?

Hon blev THEEEEE Cirkusdirektör – with a twist! (I stället för jeans körde hon nätstrumpor. Jag har inte hört hur det slutade men jag hoppas att hon slog till på svart vaxad lösmustach också!)

Jag som alltid avskytt maskerad ser plötsligt fram emot att bli bjuden på en, kommer lätt att vinna alla priser för bästa kostym om jag bara får en kvart eller så på det här stället innan!

 

Kram!

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.