Titti Schultz

Ny klänning?

 

Nja, inte för mig. Klänning är inte någon favorit för mig, känner mig inte fin eller bekväm. Men det är tack och lov olika för den alldeles fantastiskt härliga människan Jessica Frej lanserar nu sina klänningar! Fina klänningar! Ingen passar bättre i klänningar än Jessica. Och häromdagen bjöd in till fest häromdagen så vi alla fick titta på klänningarna. Eftersom Jessica också är en matlagare av rang så var mingelmatsbodet magiskt! Och goodiebagen. Hon är bra på allt Jessica!

Anna Bennich Karlstedt, psykolog, föreläsare, känd från tv och en väldigt väldigt trevlig person var där med en kompis och kollega vars namn jag pinsamt nog helt glömt men jag hoppas vi ses igen!

Mysig kväll. Jag stannade bara en kort stund för sedan rusade jag vidare och jobbade lite. (Ett litet konferenciersuppdrag den här gången.)

 

Kram, Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.