Titti Schultz

Inte bara tapas

 

Ett litet restaurangtips från Marbella kommer här; Tahini! Jag har varit på Tahini i Palma också så förväntningarna var höga för det här är goda grejer!! Sushi och sashimi när det är som bäst. Och i Marbella har restaurangen härlig utsikt över strandpromenaden och havet. Nu blir det lite bilder kan man säga…

Maria och Magnus.

Hunden Herman och hunden Tage är självklart med. Tycker att vi människor piffat till oss bra.

Vi promenerade en liten sväng innan middagen.

”Det spelar ingen roll hur dyra skor matte har, när man måste ”titta närmare på en grävmaskin så måste man”, säger Tage.

Så glatt att det blev suddigt…!

Vi åt en av allt. Nej det gjorde vi inte men en hel del mat blev det. Så god att inte en människa han fota den! Utom min tunna tartar, magiskt god! Däremot fick jag bild på samtliga efterrätter. Tryfflarna ser kanske inte jäteroliga ut men de var riktigt smarriga!

Sorbet, mandarin var godast, Tahinis egen kaka var Magnus himla nöjd med och mina frysta riskbollar med glass i var goda men rishöljet blev aningen slajmigt.

Massor av bilder togs på mig och min kille. Det här är den som blev bäst.

Vägen till damtoaletten gick genom ”skafferiet”.

Hög mysfaktor.

Tahini alltså. Två tummar upp!

 

Bästa! /Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.