Titti Schultz

Favoritplats

 

 

När jag säger att jag älskar kyrkogårdar finns det de som tittar lite konstigt på mig. Det är den stämning och känsla som praktiskt taget alltid finns i kyrkor och definitivt på kyrkogårdar som jag tycker om. Sofia Kyrka och Skogskyrkogården är favoriter eller som här, Katarina Kyrka på Södermalm i Stockholm. Kyrkor och kyrkogårdar utomlands kastar jag mig över och tar omvägar för att få besöka!

Vackert, mystiskt och nästan alltid tyst. Jag tänker bra på kyrkogårdar och i kyrkor. Och årstiderna är alltid vackra på kyrkogårdar.

/Titti

 

 

 

2 Kommentarer

Tänk att det finns nån mer som tycker som jag. Mina närmsta tycker jag är udda som vill in på alla kyrkogårdar . Nu jobbar jag på kyrkogårdsförvaltning så jag får se en del även i jobbet.

Svara

Hej Elli,
Då är vi i alla fall två!! 🙂
/Titti

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.