Titti Schultz

Lite mera sommar

 

 

Jag har inte tagit mig tillbaka till vardagen ännu, nu klämmer jag det sista ur semestern. På måndag, eller egentligen på söndag då jag sänder P4 Extra, blir det vardag och en ganska körig jobbhöst. Och kanske jobbar jag någon timme här och där nu också men mest är jag ledig. Att ha tid att hänga med familj och vänner ordentligt är nästan det bästa med att vara ledig. Nu är min min bästis Sanna här med sin familj. Tiden räcker liksom ofta inte till att prata riktigt klart men nu gör vi det. Och det är fortfarande läge för sånt här! 24 grader i Mälaren!

Victor, Ludvig, Robban och Erik. Det hoppades en stund. På bryggan pratades det… (Jag har ju ett par gudbarn, det är en fantastisk lyx. Victor där längst ut till vänster är det näst äldsta. Börjar åttan om ett par veckor precis som sin bror.

Det är fortfarande lika mycket sommar som för några veckor sedan, det är bara kvällarna som blivit mörkare.

 

Två semesterdagar kvar. Det ska bli värmerekord. Igen. Skulle det regna nästa vecka så är det ok med mig… 🙂

/Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.