Trublond

Nathan Arling middle Allt för Sverige

Introducing next cast member Allt för Sverige-Nathan Arling

Everyday I will give you a little intro of a new cast member for Allt för Sverige. I am on day 5 so if you missed the other first 4 you can go back 4 days on my blog to read about them.

My introduction of our cast members today it is about…

No 5. Nathan Arling, 36 our rockstar from Chicago. He is a drummer that has played with many big stars. He is in two bands, The Last Vegas and Urge Overkill. They have toured with Mötely Crue, AC/DC, Foo Fighters, Guns and Roses to mention a few. Lots of Swedish blood runs through this guys veins… 3 out of his 4 grandparents all comes from Swedish heritage. So he has eaten cinnamon rolls before. Lots of Swedish traditions has been kept up in the family. He is very stylish in his rock style clothing, most of the time you will see him in his dark shades. But dont judge the book by its covers. This rockstar is actually a super nice guy. Very easy to deal with, always in a good mood. Sorry Nate to destroy your bad boy image but you are a sweet mamas boy. But ladies he is single… and so is John Winscher 😉

Sofia Eng, Nate Arling & Jamie Lystra

Nu har vi kommit till person 5 i vårat cast för Allt för Sverige säsong 5. Har du missat intro på dom första 4 jag introducerat så är det bara att gå tillbaka 4 dagar på bloggen. Idag har vi en härlig rock stjärna jag vill lägga fokus på…

Nathan Arling, 36 år från Chicago. Nate är med i två stycken band. The Last Vegas och Urge Overkill dom turnerar världen över och har spelat med stora stjärnor. Några storheter som dom spelat med är Mötley Crue, AC/DC, Foo Fighters och Guns and roses… Nate må se ut som en riktig rockstjärna på utsidan i sina coola snygga rock kläder men på insidan är han en fin, omtänksam, mjukis. En riktig mammas pojke. Han är smart trevlig och man har alltid intressanta samtal med denna mannen. Han har mycket svenskt blod i sina ådror för 3 utav 4 av hans far och morsföräldrar härstammar från Sverige. Så kanelbullar är inget nytt för denna kille, det bakar hans mamma ofta. Och tjejer han är singel… och John Winscher med 😉

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.