Vavawoom

Dagens blogg – Anna Danielsson

Vem är du? Jag är en stockholmstjej som bor med min familj i Saltsjöbaden. Jag har ett stort intresse av mode och stil och har haft förmånen att arbeta med inköp av mode i över 15 år. Älskar sport och träning men gillar också att bara hänga med mina vänner, dricka vin och diskutera meningen med livet.

Var i livet är du? Har precis insett att jag är i en ny fas i livet. Barnen har blivit större, vi har våran villa och kombi och plötsligt jag fått mer tid till mig själv och mina intressen.

Ditt bästa livsnjutartips? Att resa, långt eller kort, ger mig alltid ny energi och får mig att uppskatta allt bra som finns i livet.

Vad är bäst med staden du bor i? Stockholm är en liten storstad med närhet till det mesta och sköna grönområden. Uppskattar att man kan man hitta det bästa utbudet att skandinaviskt design och formgivning här. Älskar också restauranglivet med blandningen av klassiska restauranger som aldrig byter meny och nya uppstickare som överraskar.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg? Jag kommer att skriva om mode och min personliga smak och stil. Det kommer också att dyka upp inredningsinspiration och ett och annat tips om skönhet och hälsa.

Läs Annas blogg här

1 Comment

Ååh vad kul Anna! Redan inspirerad och hungrig på att handla Attico. Kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.