Vavawoom

Vinn en mysig Peshtemal från WKND Edit

Vinn en superhärlig Peshtemal från WKND Edit
Peshtemal Nr 3 är en mysig och generös accessoar i skön och mjuk bamboo – perfekt för dig som vill ha en avslappnad och skön höstlook. Höstens senaste färgtrender är vävda i varandra och återspeglas i det vackra, traditionella och trendiga mönstret gåsöga. Det lätta tygets högabsorberande förmåga gör denna Peshtemal perfekt också som handduk för den som vill piffa till badrummet lite extra. Allt du behöver göra för att vara med att tävla är att motivera varför just du ska vinna en Peshtemal. Värde 579 kr. Maila din motivering till: hello@vavawoom.com

Lycka till!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.