Vavawoom

Tävla om en klocka från GANT Time

I samarbete med GANT Time tävlar vi ut en damklocka i modellen SARASOTA från sommarens kollektion. Värde 1290 kr. För att vara med och tävla behöver du svara på frågan nedan och motivera varför du vill vinna denna ursnygga klocka från GANT Time. Sedan starten har dom fokuserat på moderiktiga klockor med hög kvalitet, design och funktionalitet. Kollektionen sträcker sig från klassiskt trendigt till mer sportiga klockor. 

Vilket år grundades GANT? Skriv ditt svar och motivering i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till den 22 april. Lycka till

A timepiece that captures the optimism of vacation days while making an impression wherever you wear it.

3 Comments

GANT grundades 1949 i New Haven , Connecticut, USA.
Jag skulle verkligen behöva en ny klocka! Den jag har nu är sedan 1985 och armbandet håller på att gå sönder. Tycker att det verkligen är på tiden att jag uppdaterar till en ny fräsch snygg klocka anno 2018!

Post a Reply

GANT grundades 1949.
En klocka som är stilsäker är vad jag behöver, inte bara en klocka utan en snygg accessoar också. Har ett gammalt ur på handleden och lever med reumatisk sjukdom. Denna fina från GANT skulle få lite mer glam i vardagen.

Post a Reply

🙂 <3 Superläckert armbandsur om du frågar mig den skulle sitta som en riktig smäck på mig, något som är som ett smycke trotts att det även är bra till mycket ja jag kommer ju i tid till mina lektioner även om jag är värsta tidsoptimisten!! 😉 SVAR: Gant grundades 1949 🙂 <3

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.