Vitaestilo

Hemma hos

Hemma hos

Hemma hos mig just nu! Nu tänkte jag bjuda in er till mitt hem igen och se vad som just nu har flyttats om eller flyttat in, hemma hos mig ändras allting hela tiden känns det som och jag är alltid på jakt efter nåt nytt. Just nu är jag på jakt efter en trådkorg i silver, inte för stor, skall ha den på bänken med några få frukter i, men dom flesta korgar som jag hittat är i guld, rosé eller brons. Kan väl i och för sig inte säga att jag springer benen efter denna korg, men där jag tittat har det inte funnits någon. Men snart kanske 😉 Just nu så är det lite färska blommor som flyttat in, en glas ananas från Indiska och sen har äntligen min London tavla från David Ehrenstråhle kommit från ramverkstaden och tagit sin plats på bänken i vardagsrummet. Så idag bjuder jag på lite pics från mitt hem, hemma hos mig…

hemma hos

hemma hos

hemmet 1

Hemmet 5

hemmet 6

hemmet

Lite från mig och min Lilla Casa…

Ha det så bra raringar <3

Kram

4 Kommentarer

Åh, så fint du har det. Den ananasen. Måste ha……men inget indiska i min lilla stad. Får vänta tills jag kommer dit, om det finns någon kvar. Kram Inger

Svara

Tack Inger <3

Kram
H

Svara

Stilrent och snyggt – gillas! Söndagskram från Kate

Svara

Tack Kate <3

Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.