Vitaestilo

Påskafton

påskafton 3

Påskafton fylld av kärlek! Jag har haft en av dom bästa Påskaftnarna på länge, jag fick tillbringa hela dagen med min Stora Skatt, en riktig mor och son dag och morhjärtat är fyllt av kärlek! Tänk vad jag längtar efter denna underbara son! Han är lugnet själv, fylld av ömhet, kärlek och ödmjukhet. Att få tillbringa en hel dag med honom ger så mycket energi, sen trillar naturligtvis en tår nerför kinderna när han åker hem igen… Vi började med att träffas vid Barkaby Outlet för att gå runt lite grann, sen bar det av till butiken GEIST, en av mina favoritbutiker! Där fyllde vi kassen med Morris… så snygga saker! Efter det blev det Täby Centrum och lite lunch på Vapiano, en fika på Gateau och en dyr tripp in på Ralph Lauren Denim and Supply och Rizzo, men vad gör man inte för sina älskade ;-). Dagen avslutades med Gula Änkan och en härlig middag med ägg, sill, kallrökt lax.. ja lite av vad som hör påsken till. Alltså en underbar Påskafton!

energi 1
En lunch på Vapiano som för mig bestod av en kopp te 😉

påskafton

påskafton 1
Gofika på Gateau

påskafton 2
Shopping på Denim & Supply

påskafton 4
Min stora älskade skatt <3

påskägg 1
Det här är också kärlek, dock en ytlig sådan 😉 och vad passar väl bättre än gula änkan i gula Påsken

påskägg 2

påskägg
Ett påskägg till mig själv blev det också…..

påskägg 4
Annars är det väl som många andra… mycket godis i Påsk!

Nu är det snart dags att bege sig iväg och inhandla kvällsmaten, duka och baka inför kvällens trevliga middag med underbara vänner, tiden går fort när man har roligt!

Hoppas ni haft en fin Påsk så här långt <3

Kram
Helen

5 Kommentarer

Mysigt mysigt när man får umgås med sina vuxna ungar. Det händer ju inte alltför ofta. Nämen så passligt att det var ett par fina skor i ett ägg då…

Kram Lena

Svara

Eller hur Lena 🙂

Kram
H

Svara

Ohh vilka coola skor, ser fram emot att få se dem på sen =)
Härligt med dager då man bara njuter och tankar energi. Ha nu en fortsatt härlig ledighet.

Svara

Det är nåt speciellt med söner, jag håller med. Vi hälsade på vår älskade långa son i Bryssel i påsk. Hoppas du har din lite närmare än så!
Susanne

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.