Vitaestilo

Påsken går mot sitt slut

påsk 2

Ja Påsken går mot sitt slut och imorgon slängs man in i vardagen igen efter flera dagars härlig ledighet där man fått möjlighet att umgås med nära och kära, sovit ut ordentligt, ätit god mat och varit ute i naturen. Man hinner verkligen koppla av ordentligt när man får några extra dagar. Men här i huvudstaden är det fortfarande rätt kyligt i luften, idag har solen tittat fram, väldigt skönt! men ändå ingen riktig värme. Men det är bara att njuta när den visar sig. Har hört att det skall bli fint här i veckan så jag hoppas på att den diagnosen stämmer ;-). Har ju som sagt njutit hela påsken, till och med min Stora älskade Skatt kom och hälsade på. I går kväll hade vi underbara vänner på middag, hela eftermiddagen gick åt till att lägga in sill, baka och göra i ordning inför middagen, men det blev väldigt lyckat och uppskatta och kvällen bjöd på många härliga skratt ;-). Har ju berättat och fina T tidigare, som jag träffat genom att hon läser min blogg och desto bättre att vi bor på krypavstånd ifrån varandra. Så hon och hennes kära man P tassade över för att förgylla vår Påskdag…..

 påsk 1

påsk 4

påsk 3

påsk och dagens

påsk 5

påsk 6
Har blivit lite av en tradition att avsluta middagen med den fantastiska Nutellabrownien 😉

I kväll kryper vi upp i soffan och tittar på en film, filmtips kommer senare här i veckan på bloggen. Ha nu en riktigt fin kväll allesammans <3

Kram

8 Kommentarer

Åh, vilken underbar dukning. Vad duktig du är. Men visst är det roligt att duka och göra fint när man får gäster. Denna underbara och lätt gjorda nutellakaka. Vet inte hur många jag gjort nu. Så god. Ha en underbar vecka. Kram Inger

Svara

Ja helgen försvann i rasande fart och lyckliga du som fick träffa dina skatter, sjävl fick jag i allafall höra deras röster. Jobbigt det där med barnen som kommer och går till sina egna liv. Fantastisk fin dukning du hade gjort. Hoppas vardagen blir bra och att värmen kommer till Stockholm och till Östersund/ Kram Monica

Svara

Så fint och gott det ser ut. Jag önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

Svara

Kul att du lägger ut mer matbilder tycker jag! Ska kanske testa dom där nutellabrownies…? Vilka snygga söner du har förresten! Kul att se dom på bloggen. Påsken har vi firat I Dominikanska Republiken. Strand, bad och mat…funkar det med.

Svara

Lite avundsjuk blir jag allt! Älskar sol och värme.. Hoppas ni hade det bra!

Kram
Helen

Svara

Gjorde dina nutellabrovnies igår, fast i rund form.
Fin dukning.
Kram
Maria

Svara

Fin dukning med klassiker och fantastisk klänning! Kan du möjligtvis tala om vad det är för märke och var den är köpt? Mvh, Jenni P 🙂

Svara

Tack! Det är en DAY och är köpt på Boozt 🙂
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.